Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj YayımladıİYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj Yayımladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, çiftçilerin sorunlarını dile getirmek adına Turgutlu'da önemli bir miting düzenledi. Mitingin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla gerçekleştirilen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın ziyareti sonrası yapıldığını belirten Yücel, üretim maliyetleri altında ezilen çiftçiler, köylüler ve üreticilerin sesini yükseltmek için bu etkinliğin önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Yücel, AKP yönetiminin beceriksiz ve liyakatsiz kadroları nedeniyle halkın ezildiğini, yok sayıldığını vurgulayarak, CHP iktidarında bu halkın insanca yaşayabileceği bir ortamın sağlanacağını söyledi. Bu etkinlik, CHP’nin çiftçilere yönelik destek ve çözümleri gündeme getirme amacını taşıyor ve partinin tarımsal sorunlara duyarlılığını gösteriyor.